Tumma

KESKELLÄ PAINAJAISTA - PRESSUHALLI ROMAHTI !!! 

Tilaa
Näkymät 74 t.
92% 680 57

Paska romautti pressuhallin.. palokunta raivaamassa... vahinkoa tuli...
TIKTOK : www.tiktok.com/@metsamanuno?lang=fi-FI
MetsaMan tuotteet nyt OMASSA Verkkokaupassa.
metsaman.fi/
MetsaMan Facebook faniryhmä: groups/642174396735555
#pressuhalli #ranch #onnettomuus

Julkaistu

 

21.02.2021

Jaa:

Jaa:

Ladata:

Ladataan.....

Lisää soittolistaan:

Oma soittolista
Katso myöhemmin
Kommentteja 100   
Emil Mikkola
Emil Mikkola 2 tuntia sitten
Ikävämpi juttu. Itsellekin kävi näin tammikuun alussa. Juuri ostettu auto todella pahasti rikki. Piti vaihtaa katto, tuulilasi, konepelti, konelauta ja takalippa, koska ne olivat menneet täysin käyttökelvottomiksi.
Metsa Man
Metsa Man 2 tuntia sitten
Onpa tullut vahinkoa, saitko vakuutuksesta mitään.?
Jarno Virtanen
Jarno Virtanen 7 tuntia sitten
Kuukausi sit tyhjensit katon
Aapo Kovalainen
Aapo Kovalainen 8 tuntia sitten
Varmasti vituttaa🤬🤬🤬
Tomi Mähönen
Tomi Mähönen 9 tuntia sitten
Nuapurin vika savolaesittaen ;D
Larry Shine
Larry Shine 9 tuntia sitten
Mitäs oli paska pressuhalli.
Hannu Klaasio
Hannu Klaasio 12 tuntia sitten
Tuollaiset putkihallit ovat vielä siinä koossa leikkimökkejä.Senkin kanssa olisit selvinnyt jos olisi huolehtinut lumipuolesta.Koneella seinusta auki ja sitten katolta lumet alas.Siinä voit kyllä katsoa peiliin ja onnitella ettei pikkuteltta ehtinyt myös tärvellä toista autoa.Itselle tuli 16 v. sitten kesällä vähän isompi halli yksin tehtyä ja kaiken päätyön ohella omasta sahatusta puutavarasta.Vain kuupalla moskat muottiin ja nosturi heijasi tilatut kattotuolit ylös.Lopuksi mitatut pellit seiniin ja kattoon.Hintaa en muista muuten että pidin silloin hyvin edullisena koska ei ollut mitään maksettuja palkkoja. Ihme että olet uskaltanut vetää sähköt sellaiseen runkoon.
Metsa Man
Metsa Man 12 tuntia sitten
No vittu kun muuta ole tehnytkään kun runkannut lunta katolta... en vaan yöllä ollut passissa
vyu gg6cy
vyu gg6cy 13 tuntia sitten
The documentary Human Harvest was shown at universities and libraries in Virginia Beach, Richmond, Williamsburg, Henrico, and Charlottesville, all in Virginia, on October 17-21, 2019. A Q&A session followed each screening. Canadian human rights lawyer David Matas and representative of Doctors Against Forced Organ Harvesting (DAFOH) Dr. Jessica D. Russo were present to answer questions from the audience after the screening. The film covers the independent investigations carried out by David Matas and former Canadian Secretary of State (Asia Pacific) David Kilgour into the organ trade in China, where organs are taken without consent from prisoners of conscience, as well as documents the communist regime's crimes against humanity. Human rights lawyer David Matas (second on right) with other event organizers The first screening held at Virginia Wesleyan University attracted many lecturers and students, as well as local residents. Martha, a student from Iran, said, “I cried many times while watching the film. Falun Dafa practitioners are the most kindhearted people I've ever met in my life. How can the Chinese government treat these people so cruelly?” The first showing of Human Harvest was held at Virginia Wesleyan University. Lecturers received thank you letters from students after the first screening. According to Craig Wansink, director of Virginia Wesleyan University's center for the Study of Religious Freedom, after the film, students discussed the issue of organ harvesting and told others about it. The university plans to create opportunities for students to help stop what the communist regime is doing. The final screening was held at the University of Virginia's School of Law during its obsevance of Human Rights Week. Nelson Camilo Sánchez León, the director of the International Human Rights Law Clinic, commented after the film that he and his students gained a deeper understanding of forced organ harvesting and that it demands people’s attention. He thought it was very educational. A discussion held on the afternoon of October 21 informed many students and professors of the atrocities taking place in China. Many professors from the School of Medicine watched the film at the medical school afterward. Some of them were experts in organ transplants.
Uistelija
Uistelija Päivä sitten
Pahat tillanteet.
loinen 22
loinen 22 Päivä sitten
Kaivurrit ja keakki mutta ei saaha katolta luntta poiesa.
Metsa Man
Metsa Man Päivä sitten
Vittu kun muuta ole tehnytkään kun runkannut lunta katolta mutta en yöllä seiso passissa
Oliver Koivisto
Oliver Koivisto Päivä sitten
Lumet kuuluu putsata pressujen päältä, ihan peruskauraa
Metsa Man
Metsa Man Päivä sitten
VITUNVITUNVITTU kun muuta ole tehnytkään saatana, en yöllä seiso passissa kuitenkaan
Darren Brady
Darren Brady Päivä sitten
Love you.
Petsku# Äijä
Petsku# Äijä Päivä sitten
Kiinahallien ja kiinahallien... Ei mikään vst. Halli kestä, kun tarpeeksi lunta tulee... Jo ohjeissa on varoitus, ettei kestä lumikuormia, eikä vakuutus kata.. Että kannattaa poistaa lunta välillä. Itellä kaarihalli veneen päällä ja tänään viimeksi lumet pois..
Metsa Man
Metsa Man Päivä sitten
Ootko ihan tyhmä vai muuten alikehittynyt, myös omaisuuden pelastaminen kuuluu palokunnalle, tuon jälkeen päästiin palokunnan kaluston avulla koneita pelastamaan hallista ettei tulis lisävahinkoja.. ajatteles nyt ihan itse asiaa.
Metsa Man
Metsa Man Päivä sitten
Muuta ole tehnytkään kun runkannut lunta katoilta mutta en yöllä seiso passissa
Petsku# Äijä
Petsku# Äijä Päivä sitten
Vähän ja paljonkin ihmetyttää mitä vittua nuo palomiehet tekee.. Eihän tuolla ole vaaraa eikä hengenhätää kellään!??? Eihän tuo kuulu palokunnalle ja jos kuuluisikin, niin vain siihen asti kunnes vaara on ohi! Kyllä nyt olisi ollut vain kylä talkoot.. Nyt meni omaan nilkkaan koko homma. Jos olisi ollut edes myrsky kuten syksyllä, joten itselläni meni kaikki vakuutukseen..
Lop Thu
Lop Thu 2 päivää sitten
Ya Allah ampunilah dosa kami semua yang setuju like.
Hermanni Karhu
Hermanni Karhu 2 päivää sitten
kuinka vanha kyseinen pressuhalli ond
Metsa Man
Metsa Man 2 päivää sitten
2017 rakennettu
Suomi Finland PERKELE
Suomi Finland PERKELE 2 päivää sitten
Normaalisti ihmiset soittaa huolto firmaan että tulleevat lumet heittämmään mutta metsaman soittaa 112 ja pistää palomiehet töihin ilmatteeks :D
Metsa Man
Metsa Man 2 päivää sitten
@Suomi Finland PERKELE kuten minäkin maksan, ei mulla ole verovapautta. Tämän takia juuri veroja maksetaan että saadaan vastineeksi palveluita
Suomi Finland PERKELE
Suomi Finland PERKELE 2 päivää sitten
@Metsa Man meijän verorahoilla lumia puottelleepi perkele
Metsa Man
Metsa Man 2 päivää sitten
Mistä sinä huoltofirman täällä korvessa löydät, pelastuslaitokselle kuuluu myös omaisuuden pelastaminen ja tuon jälkeen alettiin kaivaa koneita ulos hallista tunkkien yms. palokunnan apuvälineiden kanssa.
Chandler Terry
Chandler Terry 2 päivää sitten
love.
Metsa Man
Metsa Man 2 päivää sitten
Thanks
Lare1511
Lare1511 2 päivää sitten
Voi hemmetti miten paha olo tuli, ja en kyllä löydä sanoja mitä kirjoittaisin, mut harmittaa aivan vietävästi tommonen tapahtuma,, Ja kyllä näin suoraan sanottuna vituttaa koko imeke.
Metsa Man
Metsa Man 2 päivää sitten
Kieltämättä samat ajatukset
juha kiilakoski
juha kiilakoski 2 päivää sitten
Olipa hyvä kun katsoin tämän videon huomasin että omallehallille oli käymässä samoin mutta ehdin pudottaa lumet alas kiitokset sulle👍
10 000 Tilaajan Haaste
10 000 Tilaajan Haaste 2 päivää sitten
Liity haasteeseen mukaan ja tilaa kanavani.
Juha Vahtera
Juha Vahtera 2 päivää sitten
Olen nähnyt samanlaisen hallin myös sortuneen Varsinais-Suomessa. Valmistaja/myyjä voisi ottaa vastuun ja antaa rahat takaisin ja vetää tuotteen pois myynnistä.
Napoléon DeNormandie
Napoléon DeNormandie 2 päivää sitten
Non franchement sympa la vidéo, ça change
jassol69
jassol69 2 päivää sitten
Pettikö tuo kaari, johon tuli Foordilla osumaa 2 vuotta sitten? fiplace.info/loft/videot/g2uipGWIp6StmqQ
Metsa Man
Metsa Man 2 päivää sitten
Ei pettänyt, taaempaa lähti
Juha Korkeamäki
Juha Korkeamäki 2 päivää sitten
Nyt suunitelemaan oikeaa hallia ! Koneman avuksi piirtämään ja suunnitelemaan konehalli ressuhallin tilalle!
Bolia Fops
Bolia Fops 2 päivää sitten
Varoittava esimerkki millaisia laitoksia nämä ovat talvella varsinkin jos yhtään luistaa lumen putsauksesta.
Kalastusta Pohjois-savosta
Kalastusta Pohjois-savosta 2 päivää sitten
Konemiehet kahtoo vierestä kun palomiehet on lapion varressa.
Jouni Kakkonen
Jouni Kakkonen 2 päivää sitten
Sulla on bion paljon noita kumitelttoja ois varmaan ollu parempi tehdä kunnon varasto onhan Sulla mehtää sahaat vain tavaraa ja ostat pellit ja hyvä tulloo!
Ponu BlackJack
Ponu BlackJack 2 päivää sitten
Kamala juttu 🤯 ymmärrän jos loputkin aivonrippeet räjähtää, eihän nuo kiinalaiset mitään kestä. Ja vahinkoakin tuli, tykkäsin videosta vaikka en tietenkään onnettomuudesta, vaan tästä pelastusoperaatiosta. Rahallista tappiotakin tuli aikas paljon. Mutta asian positiiviset puolet hyvä ettet itse ollut pressun sisällä romahduksen sattuessa, olisi voinut käydä köpelösti.🙉 Paljon voimia selvitä tuosta painajaisesta.
Ponu BlackJack
Ponu BlackJack 2 päivää sitten
@Bolia FopsTimo tietää että en viestissäni naljaile vaan pieni huumorinkukka kiinalaisesta laadusta. Itselläni ollut monta kiinalaista tuotetta eikä yksikään ole kestänyt pitkässä juoksussa. Noi talkoot olis kivat, mutta minä asun kaukana Seinäjoella ja olen invalidi, joten meikäläisestä ei juuri ole hyötyä kun invaskootterin varassa liikkuminen tapahtuu kodin ulkopuolella.
Bolia Fops
Bolia Fops 2 päivää sitten
Harmin paikka jaksuja painajaisen kanssa. Turha tätä on jälkiviisastella ja naljailla. Näitä sattuu. Keväällä tai kesällä sitten talkoilla kunnon hallia rakentamaan. 👍
Virpi Huhtamäki
Virpi Huhtamäki 2 päivää sitten
Kunnon talli tilalle ja roskiin moiset telttahöpötykset.
Antti Maja
Antti Maja 2 päivää sitten
😪
Mika Hietala
Mika Hietala 3 päivää sitten
Saisko tuon massikan katon palasen vaikka liimatiiviste massalla paikattua, ainakin väliaikaiseti.
Metsa Man
Metsa Man 2 päivää sitten
Pitää tutkia
marko kosonen
marko kosonen 3 päivää sitten
Hyödynnä sen kaarihallin pressu ks-hallin oviverhona.
marko kosonen
marko kosonen 3 päivää sitten
www.weckmansteel.fi/lue-lisaa-pulpettikattoisista-ks-halleista/
Jari Kuittinen
Jari Kuittinen 3 päivää sitten
Ikävä tapaus hallin sortuminen ja autan , jos jotenkin voin. Pressuhallin ongelma on, että ei kestä lumikuormaa. Pressuhallin saa kestämään, kun harustaa sen molemmista päädyistä keskikaaren kohdalta. Ei pääse notkahtamaan.
Donna Perkins
Donna Perkins 3 päivää sitten
if you want God to forgive you dont commet here just go to the church and pray.
Jukka Holopainen
Jukka Holopainen 3 päivää sitten
Eiköhän myö kerätä kolehti ja tullaan sitten rakentamaan sulle uusi halli joka kestää👍on tuo harmi kyllä..
Stewe-Ingmar Screiterfeld
Stewe-Ingmar Screiterfeld 3 päivää sitten
Vot see on kui ostad odavaid tente. Ehita normaalne auto tall endale. Sul sügisel võib sama moodi tuule selle tendi ära viia.
pesuJupezz
pesuJupezz 3 päivää sitten
Mun iskä oli tuolla sillo
Metsa Man
Metsa Man 3 päivää sitten
Ahaa, yksi palomiehistä, hyvän homman tekivät. !!
huuto tavara
huuto tavara 3 päivää sitten
No vakuutus korvaa vahingot
bmwthyyning
bmwthyyning 3 päivää sitten
Ikävää mutta oma harmi.. nuo kaarihallit on ihan tiedossa että ne ei kestä lumikuormaa eikä oikein tuultakaan... pientä vaivaa kun näkisi ja edes vahvistaisi rakenteen ja rakentaisi vahvikeputkiston sisään, ikäänkuin turvakaaret, tai puusta rungon.. toki kunnollinen konetalli paras olisi... mullakin pressutalleja hajonnut ainakin 5...
Adelram Wolfrik
Adelram Wolfrik 3 päivää sitten
Harmin paikka jaksuja painajaisen kanssa. Turha tätä on jälkiviisastella ja naljailla. Näitä sattuu. Keväällä tai kesällä sitten talkoilla kunnon hallia rakentamaan. 👍
Pasi Jaakkola
Pasi Jaakkola 3 päivää sitten
Voi helvetti nissanin kattoonkin lommo...
Metsa Man
Metsa Man 3 päivää sitten
Sekin vielä..
Vesa Pekkala
Vesa Pekkala 3 päivää sitten
Otan ossaa. Täytyy vain yrittää ethenpäin. Ei se elämää vieny.
Janne Makinen
Janne Makinen 3 päivää sitten
Olisiko hyvä mainita että kyseessä on VPK, pelastustoimen tehtäviin kun ei kuulu videon kaltainen jälkiraivaus, eli hätänumerosta 112 ei ”talkooväkeä” pitäisi soitella. Tuossa tilanteessahan vahinko on jo tapahtunut, eikä ihmisiä tai omaisuutta ole enää vaarassa. Mainitsin tämän lähinnä siksi, ettei jää väärää oletusta, liekkö siis paikallinen VPK tullut kylänmiehen avuksi 🙂
Janne Makinen
Janne Makinen Päivä sitten
@Lare1511 Ei ole vielä tarvetta "Lare" 😁
Lare1511
Lare1511 Päivä sitten
Jää Janne eläkkeelle jo,,,,,
Heikki Väisänen
Heikki Väisänen 2 päivää sitten
Kyllä se tietenkin VPK:n hoidettavia tuollaiset yleensä on, meilläpäin ei tosiaan ole VPK toimintaa vaan hälytykset hoitaa vakinaiset ja sopimusmiehet.
Janne Makinen
Janne Makinen 2 päivää sitten
@Heikki Väisänen No niin, sittenhän meillä kummallakin riittää yhteensä paljon tietämystä, itse aloitin ammattipalomiehenä täällä Pirkanmaalla -87 ja jatkunee vielä reilut 16 vuotta 😉 Mutta mitä tulee tuohon hälytystehtävään, vahinkohan tuossa on jo käynyt, lisävahinkojen estäminen... niin... No, meillä päin tilannekeskuksen palomestari tekee sen lopullisen päätöksen, onko tehtävä tarkoituksenmukainen vakinaiselle palokunnalle vai sopivampi VPK:lle. Edelleen totean, etten väheksy aiheutuneita vahinkoja saati MetsaManin kommenttia, enkä myöskään VPK:n toimintaa
Heikki Väisänen
Heikki Väisänen 2 päivää sitten
Kyllä tuosta tulee hälytys palokunnalle, hätäkeskus päättää sen omissa arvioissaan. VPK ei ole esim Kainuussa jossa on vakinaiset ja sopimusmiehet jotka hoitavat hälytykset. Näytti kyllä olevan toinen yksikkö ihan muu kuin VPK, todennäköisesti sopimusmiehiä. Kohta 30 vuotta pelastuslaitoksen kirjoilla olleena ehkä tiedän tuollaisista tehtävistäkin jotain.
Jan Goebbels
Jan Goebbels 3 päivää sitten
Voi vitun imeke paska!!! Nyt ei ollu hyvä juttu tuo😥
Valtramies94 Masa
Valtramies94 Masa 3 päivää sitten
Rakenna laudasta seuraavaksi halli niin kestää👍😬😬 ei pressunallit mitään kestä 😎😎😆😅
Jeenonen
Jeenonen 3 päivää sitten
Ens kesän projektiksi sitten rakentaa jykevämpi halli. Onneksi henkilövahinkoja ei syntynyt. 🙂
Jyrki Moilanen
Jyrki Moilanen 3 päivää sitten
Voi harmi.
Banshee Haunt
Banshee Haunt 3 päivää sitten
Toivon, että voit toipua hyvin!
ht7t jk8
ht7t jk8 3 päivää sitten
A Minghui article earlier this year reported that the U.S. Department of State would tighten visa approval and border entry to human rights violators. The article listed several applicable U.S. laws and a presidential proclamation that allow those who persecute religious belief to be denied visa or entry. There is actually another law as described in 8 USC 1182f that directly applies to perpetrators in China involved in coerced organ transplantation: Title 8-ALIENS AND NATIONALITY CHAPTER 12-IMMIGRATION AND NATIONALITY SUBCHAPTER II-IMMIGRATION Part II-Admission Qualifications for Aliens; Travel Control of Citizens and Aliens §1182f. Denial of entry into United States of Chinese and other nationals engaged in coerced organ or bodily tissue transplantation (a) Denial of entry Notwithstanding any other provision of law and except as provided in subsection (b), the Secretary shall direct consular officers not to issue a visa to any person whom the Secretary finds, based on credible and specific information, to have been directly involved with the coercive transplantation of human organs or bodily tissue, unless the Secretary has substantial grounds for believing that the foreign national has discontinued his or her involvement with, and support for, such practices. (b) Exception The prohibitions in subsection (a) do not apply to an applicant who is a head of state, head of government, or cabinet-level minister. In addition, a question was added in June 2011 to DS-160, “Nonimmigrant Visa Application,” “Have you ever been directly involved in the coercive transplantation of human organs or bodily tissue?” The total number of organs transplanted in China far exceeds the donor sources published by the Chinese Communist Party. A large amount of evidence has surfaced in recent years confirming that this discrepancy is largely due to organ harvesting from living Falun Gong practitioners in China. We hereby suggest that Falun Gong practitioners in China collect information on hospital officials, doctors, and nurses involved in forced organ harvesting. We will review the information and submit a list to the U.S. State Department for tighter visa vetting, and denial of entry, if applicable. Practitioners can also inform these medical professionals of the aforementioned “1182f. Denial of entry into United States of Chinese and other nationals engaged in coerced organ or bodily tissue transplantation.” Once they know that their information is being collected, they may have less incentive to participate in forced organ harvesting. We can also encourage medical professionals in China to collect evidence from their own hospitals regarding use of organs from unknown sources. They may submit such information to practitioners in China or to Minghui.org. We may in turn exclude their names from the list to be submitted to the U.S. State Department. Moreover, according to an official in the U.S. State Department, visa approval is a privilege, not a right. Although the U.S. courts follow a presumption of innocence, that is, one is considered innocent unless proven guilty, visa approval does not work this way. With reasonable doubt, a visa officer can deny a visa in the absence of sufficient evidence. Medical professionals in China may be denied a visa to the U.S. if there is reasonable doubt that they have been involved in forced organ harvesting from Falun Gong practitioners. The information needed includes name, gender, age (birth date, month, and year if possible, to aid in accurate identification), workplace, job title (hospital manager, doctor, nurse, etc.), and other related information.
O Erämies
O Erämies 3 päivää sitten
Ei muuta ko alamäki jatkuu ,mitä seuraavaksi? Paljonko yks mies kestää
Metsa Man
Metsa Man 3 päivää sitten
Pelolla odotellaan
Metsänpeikko
Metsänpeikko 3 päivää sitten
Filmin tuloilla saat jo rakennusluvan uuteen rautarunkoiseen konehalliin.👍
Metsänpeikko
Metsänpeikko 3 päivää sitten
@Metsa Man tsemppiä
Metsa Man
Metsa Man 3 päivää sitten
Jaa 10 € ne maksaa.?
MrHooveri
MrHooveri 4 päivää sitten
Itelläkin on vaikka sun mitä suojattuna pressulla, mutta autoja ja työkoneita en ikinä pistäs sen varaan. Kunnon talli peltikatolla niin se kestää.
Tepa L
Tepa L 4 päivää sitten
Kipeää ottava päivä takana👎. Tsemppiä MetsaMan! Tuemme sinua ikuisesti vastoin käymisissä ja suruissa😉. Kaikki järjestyy saat varmasti työ vehkeet kuntoon. Palataan👋.
Hillitön Kurvi
Hillitön Kurvi 4 päivää sitten
Eipä tuo mittään jos on vakuutus kunnossa,uutta saa sitten tilalle,toivottavasti oli
dii upi
dii upi 4 päivää sitten
Oisko pitäny pudottaa ajoissa lumia😂😂😂😂
Ponu BlackJack
Ponu BlackJack 2 päivää sitten
@dii upi helppohan se on sieltä ruuduntakaa arvostella. Karma on siitä Metka seuralainen, kun se tykkää muistuttaa huutelijoita, milloin mitenkin ja kun sitä vähiten odottaa. 😎
dii upi
dii upi 3 päivää sitten
@Metsa Man ilmeisesti kovin huonosti oot poistanu lumia😂
Metsa Man
Metsa Man 4 päivää sitten
Vittu muuta ole tehnytkään kun paskaa luonut
dii upi
dii upi 4 päivää sitten
Iso mies itkee ku vanhan nissan paskassa pari naarmua😂😂😂😂
dii upi
dii upi 3 päivää sitten
@Metsa Man onko sinulla joku hätä vai?
Metsa Man
Metsa Man 3 päivää sitten
Soita poliisit
FraKKe
FraKKe 4 päivää sitten
Mihis nyt sitte koneet suojaan laitat?
ilmari.11
ilmari.11 4 päivää sitten
Kiitos kaikille osallistujille jotka auttoivat metsa mannia hädän hetkellä.🙃
Tuomo Huhtanen
Tuomo Huhtanen 4 päivää sitten
Kyllä se talvi nyt koittelee. ,Tosi ikävä onnettomuus ,onneksi ei tullut henkilövahinkoja.
Joke R
Joke R 4 päivää sitten
Vittu että Vituttaa Metsa Manin Puolesta.
Vesa Venäläinen
Vesa Venäläinen 4 päivää sitten
Ja minä pehkupää pidin aprillipilana koko juttua...eipäs ollutkaan
Leijona1984
Leijona1984 4 päivää sitten
@Metsa Man Kyllä siinä livepätkäs ääni värisi siihen mallihin että tiäsi että nyt on tosi kysymykses ja järkytys päällä.
Metsa Man
Metsa Man 4 päivää sitten
Oliskin ollut mutta ei..
teemu holopainen
teemu holopainen 4 päivää sitten
Sekun ruppee tökkimään se tökkii tosissaan. Osanottoo koetan täällä apuna kiroilla.
Metsa Man
Metsa Man 4 päivää sitten
Kiitoksia
Janne
Janne 4 päivää sitten
Johan talakoot
Niko Halonen
Niko Halonen 4 päivää sitten
Rupee olee kyllä niin paljo lunta että eivaan kestä 😄
Zirma Li
Zirma Li 4 päivää sitten
-Voihan vittu. -Sepä se!
aurinko ankkuri
aurinko ankkuri 4 päivää sitten
miten sen nyt vahvistat metsaman joka päivä pitää lumet tyhjentää kun eivät mitään kestä tsemppii
Antti Hara
Antti Hara 4 päivää sitten
Tuusniemi 21.02.2021 9:04:04 räjähdys / sortuma, pieni
Leijona1984
Leijona1984 4 päivää sitten
@Metsa Man Meinasin aamulla kommentoora tuasta kevennykseksi että ensiksi halli sortu ja sitten tuvas tapahtu räjährys, mutta en viittiny ku sen verran paha paikka kuitenki.
Metsa Man
Metsa Man 4 päivää sitten
Siinä on virhe, ensin sortui ja sitten minä räjähdin
Zirma Li
Zirma Li 4 päivää sitten
Hyvä että tuli pano pano pano palomiehet apuun. Täällä tullut pelkkää vettä jo pari päivää
Marko Raatikainen
Marko Raatikainen 4 päivää sitten
😞
Lauri Holopainen
Lauri Holopainen 4 päivää sitten
Se on nissanista tehtävä nigerian vienti mallin auto kesäksi 😁
Esu
Esu 4 päivää sitten
Kätölli lommolla ja seiväskanki mutkalla. Imeke on ihmeaine
Lars Nyman
Lars Nyman 4 päivää sitten
Selekiä juttu. Simon ja Arin kassa piirrustatte peltihallin ja sitten talakoilla keväällä rakennatte sen.
Mä Vaan
Mä Vaan 4 päivää sitten
Kunnon terästolpat ja peltiseinät ja vahva katto uuteen halliin
Raimo Hyvärinen
Raimo Hyvärinen 4 päivää sitten
Tuollaisen tietää jo tehhes sään näil alueil, että lunta tulloo, ja lunta ollu ennen viel paljon enenmän. Oon sen verran vanhenpi mies. Itel ei tule ikinä minkäänlaista ressu hökkeliä. Vaik ite sanon oon rakentanut koneil puus hallit en oo yhtään kertoo katoil käynyt. Jos sen jo sillon tehhes tekee enenmän varman piäl, niin suap lunta tulla. Meil eteisen katto on loiva lape, ja tuvan katol viel lumet tulee, nii ei oo notkunut yhtää enkä oo puottanut. Siinä onkin katto tuolit 2×8lankusta. Mut jokainen tekee niin kuin paras en sitä sano.
Jyrki Laurikainen
Jyrki Laurikainen 4 päivää sitten
Voi sentään mitä teki. Nyt vain jaksamista. Uusi päivä tuo valoa ja toivoa.
Henri Aho
Henri Aho 4 päivää sitten
Jos minä olisin ollut metsaman- niin minä olisin ajanut hetiaamusta RH lla pituussuuntaisesti hallin kasaan ja sanonut vakuutus yhtiöön että kaasu hirttikii tms. -niin ei ainakaan ois tarttenu arpoo korvaako vakuutus.. -Korvaa ;)
Henri Aho
Henri Aho 4 päivää sitten
@Metsa Man 🤔 Aaaaaaa.. No voi perkele sekinvielä
Metsa Man
Metsa Man 4 päivää sitten
Ei olis saanut RH;ta pois kun oli takimmaisena ja alimmaisena
Juho Timperi
Juho Timperi 4 päivää sitten
Tehtiin muuten yks talli niin että pari merikonttia sivuille ja niiden päältä runko.
Henri Aho
Henri Aho 4 päivää sitten
6:18 Jos jotain positiivistä, niin - nyt saa lukulampun Nissanista vähän helpommin päälle. 🤣🤣 Eiku todella harmihomma ☹️ osan otot - täältä etelästä. .. Toivottavasti vakuutus jotenkin jeesaisi metsamania 🤔
Iivari Dark
Iivari Dark 4 päivää sitten
Juu, palokunnan porukalla on vakuutukset jos sattuu jotain mutta muita täytyy vähän vahtia etteivät telo itteensä. Silti mukavaa että ihmiset auttaa toisiaan se on se valoisa puoli näissä. Kattelin noita halleja ja aika hyvänkin oloiset metallirunkoiset hallit ei kestä mitään suuria lumikuormia nekään. Peltikatto tarttis olla ja vielä julmetun liukas ettei lumi pysy...
Hinauspalvelu Kuittinen
Hinauspalvelu Kuittinen 4 päivää sitten
Tuttu tunne, itsellä romahti myös tänä aamuna samanlainen talli. Sisällä 2 hinausautoa, jotka ihme kyllä selvisi erittäin pienillä vahingoilla. Sinulla näytti käyvän pahemmin, jaksamisia!
Hinauspalvelu Kuittinen
Hinauspalvelu Kuittinen 4 päivää sitten
@Metsa Man paskoja talleja, ei tule tälle tontille enää kiinalaista rieputelttaa. Lähellä oli, ettei runkoputki tullut Dodgen tuulilasista sisään, Mersusta meni vain majakkapaneelin kuori 10 cm matkalta paskaksi ja lavasermistä lähti hieman maalit. Ärsyttää varmasti sinnuukin, mutta sattuu näitä muillekkin.
Metsa Man
Metsa Man 4 päivää sitten
Kiitoksia, jonkin verran tuli vahinkoa kyllä.
Pieni Lato Preerialla
Pieni Lato Preerialla 4 päivää sitten
Ikävämpi juttu... Tsemppiä nyt sinne kuitenkin! Kohta se kevätaurinko tullee avuksi.
emppu tuominen
emppu tuominen 4 päivää sitten
Todella ikävä homma, todella. Mutta on se niinkin että ei nuo kiinan pressutallit tai hallit ole suomen(kaan) talvia varten rakennettu.
Jari Ruhanen
Jari Ruhanen 4 päivää sitten
timo voimia kyllä suuresti harmittaa minuakin tuo sinun halli juttu voimia timo kun kesä niin pietään talkoot ja uusi liiteri hengessä ollaan mukana terveisin jr savosta
Vote Levis
Vote Levis 4 päivää sitten
Rip... Pressu katos😩näyttää niinkuin ois avaruus alus pudonnut pressu hallin katolle😳
pellettipoks
pellettipoks 4 päivää sitten
Voimia Metsämanille katastrofin keskelle. Eiköhän kaiken saa korjailtua ja ajallaan kaikki järjestyy. Muistat nyt vaan pitää huolen itsestäsi.
Matti Perkiö
Matti Perkiö 4 päivää sitten
Terves. Luulis nyt sulla olevan vakuutukset kunnossa. Ei muuta kun kunnon hallin tekoon mihin saa kaikki koneet samaan tilaan. Kunnon katolla. Harmittaahan tuollaanen itte kutakin.
Spoolin´ Shirley
Spoolin´ Shirley 4 päivää sitten
Tsemppiä ja jaksamista!
Metsa Man
Metsa Man 4 päivää sitten
Kiitoksia
Rönttä
Rönttä 4 päivää sitten
kyllä se metsa man saa nissanin kuntoon!!!
Timo Leivo-Jokimäki
Timo Leivo-Jokimäki 4 päivää sitten
Sitä kaima ei oo kuin kahdenlaista tuurii, huonoo ja helvetin huonoo, sun kohdalles osu tänään se helvetin huono. Mutta ei niin huonoo, etteiko valoa näkys hallin päästä ja jos jaksat lukea loppuun saakka, mitä kirjoitan. Nyt sitten vain kasa karvalautaa ja jokunen kilo kipsiruuvei ja tarjousuretaanii pistoolilla, jotka IKH vois spossata sinulle tämän jälkeen. Sitten vain Ari ja Simo auttamaan sinua tekemään yhden kaarenpuolikkaan, jota voit käyttää jiginä, muita puolikkaita yksin tehtäessässi ja kun olet tarpeeksi niitä tehnyt, niin Ari ja Simo auttamaan pystytyksessä ja kyllä Ari keksii yhdyskappaleen, joilla nuo kaaret yhdistää ylhäällä. Sen lisäksi Ari vois tehdä ruuvattavan tukijalan, joka pitää tuota toista puolikasta ylhäällä ennen yhdistämistä ja kun sulla noita nostovehkeitä on, niin en kyllä näe ongelmaa, vaikka tuo pressu romahtikin, niin kyllä se kestää uuden rungon pystytyksen alhaalta päin, kun varovasti nostaa. Ei muuta, kuin tsemppiä kaima ja väsäämään noita karvalaudasta, uretaanista ja kipsiruuveilla laminoituja kaaria kyllä kestää, eikä noita lautoja montaa tartte olla päällekkäin.
Tommi Helminen
Tommi Helminen 4 päivää sitten
Voi paska... Lopelta paljo zemppiä sulle 👍🏻👍🏻👍🏻. Se on vedettävä mietintä myssy korviin asti ja alettava punomaan uusia juonia! Tilanne on masentava, mutta kyllä tästäkin yli mennään 😊💪🏻!
jussi Lehtinen
jussi Lehtinen 4 päivää sitten
Terve onpa huonon näköistä tuo pressuhallin kohtalo. Tulisin sua auttamaan mutta matka on niin monta sataa kilometriä etten voi tulla, olen seuraillut hallia sen pystytyksestä alkaen. Terveisin Jussi.
SahkoMasinisti
SahkoMasinisti 4 päivää sitten
Katkasehan sähköt siitä hallista. Saattaa rautarunko tulla jännitteiseksi kun kaapelit repeää irti rasioista.
Metsa Man
Metsa Man 4 päivää sitten
On poikki
EP Penttilä
EP Penttilä 4 päivää sitten
Paska juttu, mutta minkä ihmeen takia siellä palomiehet sitä lapioi??
Lare1511
Lare1511 Päivä sitten
Et kuulemma kerenny lapioimaan joten Timo soitti palokunnan.
Rjl Bk
Rjl Bk 3 päivää sitten
@CumminsPower tarvii toki maksaa. Ne maksetaan etukäteen verojen muodossa.
MTM kursu
MTM kursu 4 päivää sitten
@CumminsPower No ei tule. Kuka niitä uskaltaisi tilata koskaan minnekkään jos laskun pelossa pitäis olla
CumminsPower
CumminsPower 4 päivää sitten
Tuosta palokunnan käynnistäkö ei tarvihe mitään ite maksaa?
Metsa Man
Metsa Man 4 päivää sitten
Presidentti Niinistö ei kerennyt.. Palokunta auttaa myös omaisuusvahinkojen torjunnassa, siksi veroja maksetaan että valtio tarjoaa palveluita
Patteri
Patteri 4 päivää sitten
Voi helevetti oliko tämä se nissani minkä pelastit takaisin mamuilta
olter man
olter man 4 päivää sitten
Mehtämannelle kuulus kunniamerkki kun on omalla typerällä esimerkillään estänyt tuhansien pressuhallien romahtamisen.Nyt porukat katolle lunta luomaan!
Antti Rahkala
Antti Rahkala 4 päivää sitten
Tiedän tunteen parin talven takaa. Melkosen synkeitä hunteerasin muutaman päivän. Kyllä se siittä. Tekkee uuven. Vaikka olishan sitä muutakin hommaa kun joka kevät rakentaa uus pytinki.
Jaakko Pikkujämsä
Jaakko Pikkujämsä 4 päivää sitten
Kylläse siitä, kaikki on korjattavissa👍 ei muutaku halli pystyyn ja vahvista raudalla tai puulla.
Juhani
Juhani 4 päivää sitten
Kaikki tilaajat talkoisiin uutta hallia rakentamaan. 👍
Viljo Tervakoski
Viljo Tervakoski 4 päivää sitten
Voi hankaluuksien hankaluus. Lumella on voimaa. Nyt kannattaa kaikkien katsastaa kattokuormat.
Topi Holopainen
Topi Holopainen 4 päivää sitten
Voihan harmitus 😥
Seuraava
K18 - Romujen Keräilyä
35:38
Kaija Koo - Taipumaton
3:18
Näkymät 70 t.
K18 - Romujen Keräilyä
35:38
Lissee VAHINKOO KUULUU Tulevan
25:15
Hyviä uutisia! 19.2.2021
38:58
Suomen ja Ruotsin historia
1:29:39
Kaija Koo - Taipumaton
3:18
Näkymät 70 t.
K18 - Romujen Keräilyä
35:38
Temptation Island is mental
14:12